Een boek dat je met je hart leest…

Hoe ga je wijs en zuiver om met hoogsensitiviteit? Of met een heftige diagnose? Hoe ontworstel je je aan het verhaal van een ander waar jij in verstrikt bent geraakt? Hoe verwerk je op jonge leeftijd een ingrijpend verlies? Hoe kun je ‘denken zonder deksel’? Kuipershaven 7 portretteert Ingrid van Apeldoorn en zeven cliënten. Acht verhalen van levenskunstenaars, knokkers en aanpakkers met hun eigen thema’s. Maar ze delen ook iets: ze durven intens te leven en verder te kijken dan hun oude bewustzijn. Dwars door zichzelf. Over grenzen van tijd en ruimte. Voorbij hun eigen werkelijkheid.

In reflecties op de levenverhalen legt Ingrid aan de hand van universele principes, andere praktijkverhalen en oefeningen uit hoe thema’s op verschillende bewustzijnsniveaus doorwerken. Kuipershaven 7 is een nieuw ‘nuchter’ geluid over persoonlijke ontwikkeling in een tijd waarin we gevoeliger worden voor wie en wat ons omringt. Een bijzondere tijd. Ontdek ook wat er gebeurt als je niet met je hoofd maar met je hart leest.

Benieuwd naar de verhalen en inzichten van Ingrid en haar cliënten? Kijk hier voor een ‘sneak preview’ van Kuipershaven 7. Of kijk bij reacties wat het boek voor anderen betekent.

Ben je geïnteresseerd in een exemplaar van het boek, dan kan je dat via het contactformulier bestellen. Voor alle thuisblijvers: het boek is t/m juni tegen verzendkosten (€ 4,50) verkrijgbaar.